Bayer Zsolt vaslogikával levezette, hogy a kormány tagjai miért nem melegek

  • narancs.hu
  • 2021. október 18.

Fekete Lyuk

Orbán Viktor esetében ez ugye fel sem merül, többeknek meg felesége van, azért nem.

Nem akármilyen névsorolvasást tartott vasárnap esti, Hír TV-n tartott műsorában Bayer Zsolt – vette észre a 444.hu. A kiindulópont Márki-Zay Péter állítása volt arról, hogy a fél magyar kormány meleg. Bayer szerint az ellenzéki politikus egy „rothadt lelkű gátlástalan szemétláda, egy aljas görény”, amiért ilyet mond.

Bayer Zsolt viszont ezután nekivág, hogy pontról pontra, személyről személyre cáfolja Márki-Zay állítását. A levezetés pedig így néz ki:

  • A 15 kormánytagból Orbán Viktort kapásból leszámítja, mert nem feltételezi, hogy Márki-Zay róla mondaná ezt.
  • A három női kormánytagot leszámítja, mert Bayer szerint ha rájuk gondolt volna, Márki-Zay hozzátette volna, hogy leszbikus.
  • A 11 férfi kormánytag esetében pedig egyesével veszi végig, miért nem lehetnek melegek.

Közülük Semjén Zsolt azért nem – mondta Bayer – mert 77 óta barátok. Semjén ‘79-ben összejött egy osztálytársnőjükkel, aki azóta a felesége. Hetente összejárnak Bayerékkel, eddig nem adta jelét, hogy meleg lenne.

„Ha Pintér Sándor meleg, akkor én is az vagyok”- fejtegette a vaslogikájú publicista. Varga Mihály azért nem lehet homoszexuális szerinte, mert „egy karcagi, kunsági, normális, tisztességes, böcsületes parasztgyerek”, házasember- mióta Bayer ismeri - nem adta jelét melegségének.

A teljes levezetést ide kattintva lehet elolvasni.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk