Nem vezethet, de azért vett magának egy 40 millás Mercedest M. Richárd

  • narancs.hu
  • 2019. április 11.

Fekete Lyuk

Van pénz lóvéra!

Még le kell tennie a vizsgáit M. Richárdnak, hogy visszakapja a jogosítványát, de az is lehet, hogy eltiltják a vezetéstől, ennek ellenére vett magának egy 41 millió forintba kerülő Mercedes AMG GT-t, a több száz autója mellé- írta meg a Blikk.

A Dózsa György úti gázolóként elhíresült M. Richárdot a Rókus kórházban kezelik, ott folyik a szívműtétjét követő rehabilitáció. A boldog autótulajdonos az egyik vádlottja a 2017 májusában történt balesetnek, amely két halálos áldozatot követelt.

M. Richárddal a közelmúltban készített egy riportot az EchoTV, amelyben többek között arról is beszélt, hogy festeni szokott:

M. Richárd: „Az miért nincs kiragadva, hogy festek?"

Szürke pulóver, fekete póló, könyvek a háttérben - érdekes riportot készített az EchoTV Molnár Richárdról, aki miatt két ember veszítette életét egy autóbalesetben.

Figyelmébe ajánljuk

Az állatkert igazgatója nem fogadja el, hogy a vegánok szerint az intézmény kizsákmányolja az állatokat

Pénteken tartották az Állatkertek Éjszakáját, amivel egyidőben vegán aktivisták demonstráltak a fővárosi állatkert előtt. Egy évvel korábban is hasonló megmozdulás történt, ami mély nyomokat hagyott az intézmény igazgatójában. Az aktivisták szerint az állatkertek a fajmegőrzéssel védekeznek, valójában szórakoztatóipari egységeket működtetnek. 

Elhunyt Dobray György

  • narancs.hu
82 éves korában meghalt Dobray György Balázs Béla-díjas filmrendező, producer, operatőr, író, forgatókönyvíró.