Dózsa László villant: Irgalmatlan nagy szexisten Schmidt Mária embere

  • narancs.hu
  • 2016. november 8.

Fekete Lyuk

Az állítólagos '56-os hősnél persze néha nem tudni, hogy fantáziál, vagy csak szimplán hazudik, de az biztos, hogy anno egészen szórakoztató műsorral rukkolt ki Anettkánál.

Csodálatos posztot lőtt nemrég a 444.hu: rábukkantak egy olyan régi tévéfelvételre, ahol Dózsa László (aki ugye saját állítása szerint '56-os hős) olyan fantasztikus szavak körítésében beszél az összesen hét nővel történt szexuális kalandjáról, mint "lucsok", "ba...ni". Tehát érdemes az oldalra kattintani, és megnézni a videófelvételt, mert Dózsa részletekbe menően és a hozzá méltó "hősiességgel" tárgyalja ki a numerát a hahotázó Anettkának, ami tényleg nagy élmény.

Most már csak egyvalami hiányzik csak a katarzishoz, ez pedig Schmidt Mária, '56-os nagyasszony újabb korszakalkotó közleménye, amelyet előre is várunk! Úgy hisszük ugyanis, hogy ebben az országban tényleg ő az egyetlen, aki a Dózsa-ügy jelenlegi állását még tovább tudja fokozni. Szóval ne hagyja magát igazgató asszony, adjon az erkölcstelen bulvármédiának, hajrá!

Figyelmébe ajánljuk