Egy Nyugatról érkező repülőgép miatt riasztották a Magyar Honvédséget

  • narancs.hu
  • 2017. augusztus 20.

Fekete Lyuk

Biztos a Soros küldte.

Elképesztően izgalmas hírt tett közzé az MTI, miszerint Ausztria felől belépett a magyar légtérbe egy Boeing típusú személyszállító, ami nem adott rádiójeleket, ezért riasztották a kecskeméti légibázis készenléti csapatait, hogy kiderítsék, ki az, aki ismeretlen szándékkal zavarja meg Magyarország nyugalmát. Hamar kiderült azonban, hogy semmi érdekes nincs a történetben, ugyanis technikai okokból nem működött a betolakodó rádiója, de ezt később sikerült orvosolni, és a személyszállító megtette a kötelező bejelentkezést. A Magyar Honvédség Gripenjei viszont egészen az országhatárig kísérték a „polgári repülőt”.

Legalább a kecskemétiek repültek ma egy jót, ha már az állami ünnepség fizetett bohócainak ez nem sikerült.

Az operatív törzs jelenti: elesett az ünnepi légi parádé

Úgynevezett csökkentett tartalommal valósult meg. A hazánk ünnepi biztonságáért felelős operatív szerv felelősségteljes és minden bizonnyal fájdalmas döntést hozott ma reggel: a teljesen fölösleges közpénzégetés egyik látványos programpontja, az Országház előtti légi parádé nem fog maradéktalanul megvalósulni – közölték az MTI-vel.

 

Figyelmébe ajánljuk

Tüttő Kata vezeti az MSZP EP-listáját

  • Narancs.hu/MTI

A listavezető szerint amikor a párt azt mondja, hogy erősebb Európát akar, akkor „nem több Brüsszelre gondol”, hanem erősebb önkormányzatokra, helyi közösségekre.