Meglepő helyen bukkant fel Érpatak hírhedt ex-polgármestere

  • B.P.M
  • 2019. április 18.

Fekete Lyuk

Össze is álltak gyorsan egy fotóra Lukácsi Katalinnal.

„Nem várt találkozó Márki-Zay Péter nyíregyházi fórumán. Múlt ősszel csodálkoztam rá, hogy a sokak körében inkább hírhedt, mint híres Orosz Mihály Zoltánnal politikában több kérdésben egyetértünk, mint gondoltam, és elszánt küzdelmet folytat a NER ellen. De nemcsak valami ellen, hanem valamiért is küzd. Ha sokmindent másként látunk is, mindkettőnknek Krisztus az első ” - olvasható a korábbi KDNP-s politikus Facebook-bejegyzése.

UPDATE: Lukácsi Katalin rájöhetett, hogy nem túl szerencsés Orosz Mihály Zoltánnal fotózkodnia, ezért letörölte a képet a Facebookról és egy bejegyzésben magyarázkodik: „Tegnap készítettem egy fotót Orosz Mihály Zoltánnal. Bölcsebben felmérhettem volna, hogy ez sokakat meg fog sérteni. A közös fotóm számomra nem azt jelentette, hogy egyetértenék bármivel, amit Orosz Mihály Zoltán korábban tett. Botrányos tetteit én is mind elutasítom, sőt, engem ugyanúgy megsértett velük. Abban reménykedtem, hogy ez a kiengesztelődés felé tett első lépés lehet. Sajnos nem így történt.
Bocsánatot szeretnék kérni mindenkitől, akit ez a közös fotó megsértett! És bocsánatot szeretnék kérni Orosz Mihály Zoltántól is, hogy készítettem vele egy közös fotót, amit megosztottam, aztán levettem” - fogalmazott.

Az eredeti képet itt megtekintheti:

Orosz Mihály Zoltán és Lukácsi Katalin

Orosz Mihály Zoltán és Lukácsi Katalin

Fotó: Instagram

 

Érpatak korábbi polgármestere többek között arról híresült el, hogy a településen nyílvános akasztást rendezett, amiről itt olvashat bővebben:

„Csak társadalmi munkában akasztottam" - Érpatak sokkot kapott

Beszéltünk a hóhérral is, aki ha ráér, máskor is szívesen akaszt Orosz Mihály Zoltánnak. Megkérdeztük a helyieket is, mit szóltak az akasztáshoz. A történetekből az derült ki, hogy a falu Magyarország egyik legelképesztőbb helye. Ennyi borzalmat, mint Érpatakon, sehol se hallottunk.

Figyelmébe ajánljuk