„És nem fagytak meg a rohadékok” – mondta az orosz képviselő a tavasz első napján

  • narancs.hu
  • 2023. március 2.

Fekete Lyuk

 A telet lehet kritizálni, Putyint nem.

Az orosz képviselő, Alekszej Zuravljov nem örült neki, amikor megjött a tavasz első napja – vette észre a BBC újságírójának tweetje nyomán a 444.

„Itt a tavasz első napja, és a rohadékok nem fagytak meg Európában. És igazából az ukrán katonák sem. Azt kell mondanom, Tél tábornok nem végezte rendesen a munkáját. De a legfontosabb az, hogy ő az egyik olyan tábornok, pillanatnyilag az egyetlen, akit felelősségre lehet vonni.”

Zuravljov, egy ultranacionalista párt politikusa az orosz köztévében mondta a fentieket, ami arra is utal, az oroszoknak céljuk volt a kontinens civil lakosságának megleckéztetése.

Nem csak Putyin vélte úgy, hogy a "gázfegyver" alaposan megszorongatja majd Európát, hanem természetesen Orbán Viktor is. Illetve ő még mindig.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Kiszúrt autókerekek, leszaggatott plakátok, feljelentések - így várja a választást Ágasegyháza

A Bács-Kiskun megyei községben 2010 óta Füredi János a polgármester, akinek az előterjesztésére a képviselő-testület megtiltotta, hogy a kampány ideje alatt a jelöltek választási fórum céljából kibéreljék a település közintézményeit. Ez ellen, illetve a településen eluralkodott közhangulat miatt tüntettek egy maroknyian a napokban, két független polgármesterjelölt felhívására.