A kormánypárti propagandista szerint a Kádár-kori szamizdat kiadványok is woke ideológiát képviseltek

  • narancs.hu
  • 2023. március 4.

Fekete Lyuk

Trombitás Kristóf megtalálta a pozitívumot az orosz megszállásban: nem jöttek át a balos ideológiák a vasfüggönyön.

Trombitás Kristóf Keresztély kormánypárti influenszer különös történelemszemléletéről adott bizonyságot a KarcFM egyik adásában. Szerinte a kommunizmus arra jó volt, hogy így nem törtek be az országba a baloldali ideológiák.

„Az mutatja, hogy milyen faramuci dolog a történelem, hogy a közép-európai térség, akár az antifa, akár a woke-ideológia, akár az egyébként már a hatvanas-hetvenes évektől elkezdődően Nyugat-Európában pusztító balos gondolatoktól azért volt furcsa mód védett, és azért szerezte meg ezt a.. ezt az immunrendszert, mert elnyomásban éltünk, mert nem jutottak be ezek az ideológiák, mert azok az ideológiák, amik Nyugat-Európában bármifajta határ nélkül és megkötés nélkül tudtak cirkulálni, azok itt pont a vasfüggöny miatt nem!”

Ekkor utalt rá Trombitás, hogy a demokratikus ellenzék, amely illegális kiadványok terjesztésével állt ellen a Kádár-rendszer hivatalos propagandájának, valójában nyugati szélsőbalos woke-agendát közvetített.

„Lehet, hogy páran tudtak róla meg szamizdat formájában esetleg pár ilyen izé, hallottuk, hogy mi történik a világban...”

A műsorvezető erre meg is jegyezte, hogy Trombitás eszerint pozitívumot talált az orosz megszállásban.

„Ha már oroszpártiság, akkor legyünk kemények” – viccelődött az influenszer-propagandista, aki pár éve egyébként még baloldali liberális elveket vallott, csak aztán a Megafonba öntött százmilliók meggyőzték az ellenkezőjéről. Trombitás a többi fideszes megmondóhoz hasonlóan egyébként rendre az Egyesült Államokat és Európát szapulja a háborúval kapcsolatban, de Putyint nem igazán.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk