Ezen a héten sem maradunk Demeter Szilárd-aranyköpések nélkül

  • narancs.hu
  • 2019. június 6.

Fekete Lyuk

Ismét nyilatkozott az erőszakban cseperedett, Orbán-rajongó múzeumigazgató (és rocker).

Demeter Szilárd, a  Petőfi Irodalmi Múzeum élére Orbán Viktor által kiválasztott író-rocker ismét kedvenc fegyvernemében, az interjúadásban hívta fel magára a figyelmet. Ezúttal a 168 órának nyilatkozott, de még miket!!!

Demeter Szilárd

Demeter Szilárd

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Álljon itt néhány friss Demeter-csemege a legautentikusabb forrásból, a PIM-et és környékét erőközponttá fejlesztő, immár több mint 6 milliárd forint fölött diszponáló Demetertől:

"A miniszterelnök úrral találkoztam az elmúlt hetekben, és ugyanazt kérdezte, amit ön: bírom-e a támadásokat? Azt mondtam erre, ez a dolgom. Ő megjegyezte, ez kevés, élvezni kell. Úgyhogy most élvezem."

"Az első munkatársi értekezleten elmondtam, megveszekedett orbánista vagyok, a kormány politikáját száztíz százalékig támogatom. Politikai irányom tehát adott. Ehhez mindenki szabadon viszonyulhat. De nem várom senkitől azt, hogy Orbán Viktor portréja alatt reggelente a Himnuszt énekelje."

"Én nem vindikáltam magamnak aczéli szerepet."

"Nekem nem az írókkal való smúzolás fontos, hanem az olvasó."

"Rockzenész vagyok, ez az, amit teljes mellszélességgel, mindenkor vállalok."

Budapestről: "Itt puhányok az emberek."

"Krasznahorkai László bárhol eladható, mert azt gondolják, ő Krasznahorkai László, fenn van az irodalmi toplistákon. Nem azért, mert olvassák, hanem mert sokan úgy gondolják."

Figyelmébe ajánljuk