Fideszes emailcímről jött a hibaüzenet a Tóth Gabinak küldött levélre

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 11.

Fekete Lyuk

Tóth Gabi sajtósát próbálták levélben keresni, de nem sikerült. 

A hvg.hu próbálta emailben keresni Tóth Gabi énekesnőt és sajtósát azzal kapcsolatban, hogy mekkora összeggel támogatta az énekes erdélyi turnéjáról készült, a HírTv-ben is levetített koncertfilmet az állami Szerencsejáték Zrt. Bár a lap munkatársa a Tóth Gabi honlapján megtalálható hivatalos emailcímre küldött levelet, a válasz helyett érkezett

automatikus hibaüzenet szerint a levél a sajto [at] tothgabi [dot] hu-ról átirányítva a haffner [dot] adrienn [at] fidesz [dot] hu-ról pattant vissza. 

A lap emlékeztet rá, hogy Haffner neve felbukkant tavaly nyáron a Magyar Turisztikai Ügynökség tanácsadóinak listáján is, havi bruttó 600 ezer forintos díjazással, és ugyanez az emailcím van megadva a cégbíróságon hivatalos kapcsolattartásra a film-, video-, televízióműsor-gyártással foglalkozó Entertainment & More Kft.-nél, amelynek ügyvezetője és résztulajdonosa tavaly júliusig Haffner Adrienne volt. Haffner neve emellett még az elhunyt NMHH-elnök Szalai Annamária emlékére létrehozni kívánt alapítványnál bukkant fel mint kuratóriumi tag.  

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk

„Engem untatnak a hagyományos elektromos gitárszólók”

  • Nagy István
Steve Stevens közreműködött filmzenékben, de a leginkább mégis Billy Idol szólógitárosaként ismerhetjük. A budapesti Billy Idol-koncert előtt mesélt nekünk együttműködésükről, a Top Gun Grammy-díjáról és sok minden másról.