Fidesz-szimpatizánsok támadtak egy vak férfira, mert kidobta a nemzeti konzultációs kérdőívet

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 06., 11:00
kommentek
13
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A nyugdíjasoknak állítólag nem tetszett, hogy a férfi nem vevő a propagandára.

Az LMP-hez köthető Reflektor blogon jelent meg hétfőn egy 65 éves művész sztorija, akit állítólag „megtéptek” nyugdíjas Fidesz-szimpatizáns hölgyek. A bejegyzésben külön kiemelik, hogy ellenőrizték a sztorit, amelyet a sértett lánya írt le nekik, de később a férfi is megerősítette a részleteket.

A történet állítólag úgy kezdődött, hogy a napokban a III. kerületben élő Weszely Ernőhöz becsöngetett két nyugdíjas hölgy, akik közölték vele, hogy hoztak egy tájékoztató anyagot Soros Györggyel kapcsolatban, majd megkérdezték az egyébként vak férfitól, hogy kitöltötte-e már a nemzeti konzultációt. A zongora- és harmonikaművész erre közölte, hogy nem küldte vissza, inkább kidobta a kukába. A férfi lánya által leírt történet ekkor furcsa fordulatot vett: „a nők elkezdték tépni a haját és a bal fülét, rikácsoltak, hogy milyen hálátlan, migránsoztak, kerítéseztek, Soros-bérenceztek”. Végül a szomszéd vetett véget a helyzetnek, ezután a nénik „úgy spuriztak le a lépcsőn a kijárat felé, mint a nyulak”.

„Rossz belegondolni, mi lett volna akkor, ha a nénik tudják: apám többször is eljátszotta Soros Györgynek a kedvenc dalát kb. 30 évvel ezelőtt a Waldorf Astoriában, ráadásul még borravalót is kapott érte” – áll a levélben.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 06., 11:00
kommentek
13
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 13
  tiszapolgári
  2017. november 07., kedd 15:10
  12

  Az én fegyvertáram nagyon egyszerű, nincsen kapucsengő, így sem a jehovások, sem a zsákos krumplisok, sem a fideszes banyák nem nyaggatnak.
 2. 12
  Valakicske
  2017. november 07., kedd 12:31
  De kár, hogy engem nem hoz össze a sors ilyen banyákkal, egész fegyvertáram van arra, hogy hogyan juttassam el őket a teljes idegösszeomlásig!
  :-D
 3. 11
  rworse
  2017. november 06., hétfő 21:24
  forráskritika fontosságától függetlenül
  dögevő dáma dáridója
  hiéna hölgy hazudik
  hazudik hazudik hazudik
 4. 10
  szegedi789
  2017. november 06., hétfő 20:35
  Tévedtem, nyafi helyett a maszatolással egybekötött ironizálgatásba fogott IX. Galamb-házi Kettősmércés Béla Etelka. Tévedésemet szörnyen sajnálom. Brühüm-brühüm.
 5. 9
  galambocskám
  2017. november 06., hétfő 19:28
  A fideszes dámák nemcsak megtépték a vak művészt, de hátulról megrudosták, leköpték és elgázolták mivel nemcsak kidobta a kukába az inzultációs ivet, hanem még migránsokat is vendégül látott.
 6. 8
  szegedi789
  2017. november 06., hétfő 19:16
  4
  Egyébként a DM-ügyet is , mily' bravúúúrosan értelmezi. DM tényleg nem volt annak a bizottságnak a tagja, de ogy. képviselő, Béla galamb ! Miért ne mehetett volna be, kedves Etelka.... ??? Egy szakértő, vagy egy meghallgatásra jövő belügyes se tag ..... Mik vannak????? Nem ön járt arra , és bemehetnékje volt, azt' kapásból ki is b......

  Kettősmérce, hááát persze, hogy ebben az esetben is működik. Hiszen nem az aktuális kormányzati botrányról beszélünk. Mondjuk, Sziszi gondoskodik, hogy Nemz.bizt. Bizottság hozzá se kezdjen ! Az már valami, nem Leokádia galamb Béla... ?????

  Most , majd elkezd nyafizni, úgyhogy kettősmérce szorozva n+1-gyel...........
 7. 7
  szegedi789
  2017. november 06., hétfő 19:10
  Na, majdnem megdííícsértem Galamb Etelkát, hogy végre felfedezte a forráskritikát. Csak majdnem, mivel irányokkal baj volt.... Erre Béla, háááát mit, de tényleg mit csinált ? Visszaesett. Indokolatlan hülyeségbe. Nem baj, próbálkozhat még Leokádia, szabad ország.... !

  Egyébként meg tényleg vannak "fideszes nénik". Egyik a buszmegállóban akar téríteni, a másik kicseréli az újságosnál a lapokat, hogy felül legyen a kormánypárti. Vagy betelefonál érdektelen délutáni adásokba. Esetleg trollkodik.... Láthatja, keselyű Etelka, a változatosság gyönyörködtet..... Egyébként, meg miért ne ? Adatbázisokban mindenki ott van... Brrrrrrrrrr! Szegény embernek pl. volt egy fideszes szomszédja, na bumm, akkor hozzá is bekopogtatnak... Kész Hitchcok. Nem, kész St. King. Ne lépj az ajtóhoz.... !!!!

  De kritikám, kerülve a szófosást, a ballib. , oh pardon, állampárti kettősmércét venné inkább célba.

  Érti Béla, aki Leokádia.
 8. 6
  tiszapolgári
  2017. november 06., hétfő 18:44
  Van, amikor Békegalamb készpénznek veszi az ellenőrizetlen híreket, és van amikor gyanakvó. Kétféle üzemmódban tud rostálni.
  Egyébként a Narancs kétszer is odaírja, hogy „állítólag”, ezzel is jelezve, hogy a hír egyelőre nincs megerősítve, de Békegalambot ez nem zavarja, hanem szolgálatba helyezi a tyúkagyát.
 9. 5
  harcolj
  2017. november 06., hétfő 18:08
  Galambocskáj gyanakvó óóóóhhhhhhh! Amikor először merült a barna maciba, akkor persze rögtön bevette hogy nutella.
 10. 4
  galambocskám
  2017. november 06., hétfő 15:36
  Az ellenzéket körbejárta a hír, hat vagy hét helyen is olvasható a hírkeresőben.
  De hát a "nincsen CT, nincsen CT, nyitott mellkas, nyitott mellkas, szállítani kell a beteget, meghal a beteg" híradások is szép karriert futottak be, legutóbb meg a demeter mártát rakták ki egy olyan bizottság zárt üléséról amelynek nem volt a tagja.

  Már ne is haragudj, kedves Narancs, de kissé hm....gyanakvó vagyok.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk