Globalisták és kommunisták elleni harcról beszélt Trump a magyaroknak küldött videójában

  • narancs.hu
  • 2023. május 5.

Fekete Lyuk

A CPAC Hungary virtuális meglepetésvendége mindenkit megnyugtatott, a konzervatívok nyersére állnak.

Donald Trump meglepetés-videóüzenetével kezdődött a CPAC Hungary, Konzervatív Politikai Akció Konferencia második napja – írja a Telex. A korábbi amerikai elnök a két és fél perces videóban Orbán Viktort „nagyszerű vezetőnek”, Szánthó Miklóst, a konferenciát szervező Alapjogokért Központ vezetőjét pedig „fantasztikus embernek” nevezte.

Trump szerint az köti össze a konferencia résztvevőit, hogy hisznek abban, hogy „a hit és a család a jó és szabad társadalom alapköve”, és hogy „egy határok nélküli nemzet nem is nemzet”. Továbbá hisznek „a hagyományokban, a jog uralmában, a szólásszabadságban és minden emberi élet Isten adta méltóságában is”. A korábbi elnök szerint ezek azok az eszmék, „amelyek meg fogják védeni a nyugati civilizációt”. 

„Történelmi csatát vívunk a globalistákkal és a kommunistákkal az egész világon. Olyan barbárok ellen harcolunk, akik le akarják rombolni a szabadságunkat, a hagyományainkat és mindent, ami nekünk kedves” – fogalmazott Trump, aki arról is beszélt, hogy megtiszteltetés volt számára, hogy elnökként „négy hihetetlen éven át mélyíthette az Egyesült Államok és Magyarország közötti különleges barátságot”. „Ezt a kapcsolatot nagyrészt Viktornak, a hihetetlen munkatársainak és a vele együtt dolgozó embereknek köszönhetjük” – jelentette ki.

„A kommunisták és a globalisták visszaszorulóban vannak mindaddig, amíg magabiztosan törünk előre, és így mindenképpen győzni fogunk. Most is nyerésre állunk, és végig fogjuk csinálni”

– üzente Trump beszéde végén Magyarország és Európa konzervatív polgárainak. 

A CPAC Hungaryt szervező Alapjogokért Központ tavaly személyesen is meghívta a korábbi amerikai elnököt, ő azonban nem jött el Budapestre. Ellenben ekkor is egy rövid videóüzenettel örvendeztette meg a konferencia résztvevőit.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk