Ha bosszantotta a CBA-s Kasszás Erzsi, ettől tuti padlót fog

  • narancs.hu
  • 2018. május 7.

Fekete Lyuk

Ezentúl Bach Szilvia sokkol minket mint Icuka, a boltvezető.

Kasszás Erzsi jelenségével valószínűleg az is találkozott, aki nem néz tévét, hiszen a neten vírusként terjedtek a borzalmasabbnál borzalmasabb CBA-t népszerűsítő reklámok, amelyektől az ember nem kedvet kapott a vásárláshoz, hanem fejfájást.

Biztosan akadt, aki szerette Kasszás Erzsi szezonális megjelenéseit, ezért azok most szomorúan fogadhatják a hírt, hogy a szerepet alakító Balázs Andreát lecserélték. (Reméljük, Fránya Fridaként tovább szárnyal a művésznő karrierje.) Az utódja pedig Bach Szilvia lesz, aki Icukaként sokkolja a nézőket, például így:

Itt van Icuka, a boltvezető

Picinyeim! Eddig kedvenc kolléganőm, Erzsi dalolt az kasszánál, de most itt az ideje, hogy előbújjak a boltvezetői irodából és megmutassam nektek, mi is az a CBA-s varázs!

Figyelmébe ajánljuk

A pénztelenség segíthet a Homokhátságon

Lényegében elkaszálta a kormány a Homokhátság, pontosabban a Duna-Tisza-köze vízpótlási projektjeit. Egy határozatban a leghátulra sorolták a beruházást, így aligha lesz esély arra, hogy megvalósuljon. Elsőre rossz hírnek tűnik ez, valójában ennél jobb nem is történhetett volna a térséggel.