Hajós András: „Ha egy kormány a középső ujját a torkomba dugja, akkor hányok"

  • narancs.hu
  • 2017. április 1.

Fekete Lyuk

A Tv2 műsorvezetőjével szólalkozott össze a Facebookon.

Hajós András még csütörtökön, a Televíziós Újságírók Gáláján nyilatkozta, hogy hánynia kell attól, ami a Tényekben történik. Ez azért is fontos, mert Hajós műsora, a Dalfutár korábban a Tv2-csoporthoz tartozó csatornán futott, Friderikusz Sándor egy decemberi interjújában emiatt meg is támadta, mondván, nem érti, hogyan tud Andy Vajna tévéjéhez asszisztálni.

Facebook-posztjában erre Gönczi Gábor, a Tények műsorvezetője többek között ezt írta: „Vannak olyanok, akik beülnek, majd miután végigették az öt fogást, az utolsóba beleköpnek egyet, és visszaküldik, hogy pocsék az étel. Aztán fizetés nélkül távoznak, és szidják a drága éttermeket. Ezek szerint ez utóbbi Hajós András.”

Hajós ma hosszú válaszüzenetben reagált, például ezt írta: „Ha egy kormány a középső ujját a torkomba dugja, akkor hányok. És ezt el is mondom, ha rákérdeznek. És ezzel nem én sz@rtam oda, ahonnan eszem, hanem mások guggoltak a mi asztalunkra.”

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?