Hollik szerint nincs olyan nemzeti konzultáció, amit a baloldal ne támadna meg

  • narancs.hu
  • 2021.07.17 12:38

Fekete Lyuk

Hát ez felháborító.

Nincs olyan nemzeti konzultáció, amelyet a baloldal ne támadna meg - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán szombaton közzétett videónyilatkozatában.

Hollik szerint teljesen egyértelmű, hogy a migráció és gyermekvédelem ügyében Magyarországgal szembeni támadásokat Brüsszelből irányítják. "Gyurcsány Ferencék tehát nem tesznek mást, mint megint a brüsszeliták utasításait hajtják végre, amikor támadják a konzultációt". Brüsszelben már megtanulhatták volna, hogy mit jelent, amikor "mi, magyarok ellenállunk", amikor ők nemcsak a magyar kormánnyal, hanem a magyar nép többségével kerülnek szembe. Ezért fontos, hogy állást foglaljunk a nemzeti konzultációban, ezzel is megüzenjük Brüsszelnek és az őket kiszolgáló hazai baloldalnak, hogy "a saját sorsunkról, gyermekeink jövőjéről nem dönthet senki más, csak mi" - mondta Hollik István.

Hiába zsarolnak, hiába fenyegetnek, ebbe nem engedünk beleszólást senki másnak a magyarokon kívül - szögezte le a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Neked ajánljuk