Kocsis a házelnök alpári kijelentése ellen tiltakozó Kunhalmit fikázta

  • narancs.hu
  • 2020. május 4.

Fekete Lyuk

Az MSZP-s politikus kitűzte magára személyi száma kezdő számjegyét, mire a fideszes politikus egykori nyelvtanjegyét emlegette.

"Kunhalmi Ágnes ma a parlamentben magára írta a nyelvtanból valaha szerzett legjobb osztályzatát! Reméljük a mai érettségin jobb jegyek születnek országszerte! Hajrá!"

Ekképp vicceskedett Kocsis Máté legfrissebb Facebook bejegyzésében, így különösebb erőlködés nélkül sikerült továbbvinnie Kövér László degradáló megjegyzését. A fideszes képviselő alpári módon arra emlékeztetett, hogy volt olyan, mikor Kunhalmi és Bangóné Borbély Ildikó helyesírásilag hibás transzparenssel tiltakozott.

Mint ismert, Kövér László a múlt heti Bayer Showban tett megjegyzést, miszerint szánalommal tekint azon ellenzéki képviselőkre, akiknek a személyi száma 2-essel kezdődik. Emiatt az ellenzéki képviselők közül Kunhalmi Ágnes és Bangóné Borbély Ildikó egy-egy 2-es számot jelző cédulát tűzött ki magára. Vagyis arra hivták fel a figyelmet, hogy ők azok, akikre a házelnök szánalommal tekint, s akikre azt mondta, "nincs annál szomorúbb, amikor egy gyűlölettől eltorzult női arcot lát az ember férfi létére".

Figyelmébe ajánljuk