Kövér László az elmúlt 12 év egyik legfontosabb törvényének tartja a homofób törvényt

  • narancs.hu
  • 2021. július 8.

Fekete Lyuk

A házelnök újabb ízelítőt adott abból, mi jár a fejében.

Kövér házelnök interjút adott a Mandinernek, amelyben egyebek mellett nem kevesebbet állít (Kövér házelnök gondolatait a 444 szemlézte), mint hogy szerinte a kormány homofób törvényeként elhíresült pedofilellenes törvény az elmúlt tizenkét év egyik legfontosabb  jogszabálya.

Emellett közölte azt is, hogy "Magyarország az unió tagja marad, ameddig az össze nem omlik" - mármint nem Magyarország, hanem az unió, ami Kövér házelnök szerint előbb-utóbb össze fog omlani.

A Szájer- és Borkai botrányról szólva Kövér házelnök elmondta, hogy számára mindkettő elfogadhatatlan erkölcsileg, de azért Szájert tiszteli az EP-ben és jogtudósként végzett munkájáért.

(Mandiner/444)

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

Figyelmébe ajánljuk

Szabadon engedték Ilaria Salist

  • narancs.hu

Hazamehet Ilaria Salis, akit azért tartóztattak le és helyeztek előzetes letartóztatásba, mert a vád szerint utcai támadásokban vett részt Budapesten.

Sok a Vitézy és sok a bizonytalanság

  • narancs.hu

Öt órakor derül ki, hány érvényes szavazat lett érvénytelennek nyilvánítva a június 9-ei főpolgármester-választáson, ám ez sem ad majd feltétlenül megnyugtató eredményt.