Még talán sosem látott akkora patkányt, mint ami mellett Kardos-Horváth János cangázott el reggel

  • narancs.hu
  • 2019. május 13.

Fekete Lyuk

Az énekes „nem adózik többet.”

„Hétfő reggel van, fél kilenc, az Egér út mellett kerékpározok, és ez fogadott az úttesten. Egy legalább negyven dekás patkány. Nem érdekel, hogy a csodálatos MSZP-s politikusai mit csinálnak, vagy a még szuper csodálatosabb fideszes politikusok, ilyen nem volt Budapesten 10 éve, vagy 20 éve. Tessék ezzel csinálni valamit kérem szépen, vagy nem adózom többet, vagy lemondok örökre.” - mondta Kardos-Horváth János.

Az énekes nem hagyta ennyiben, hiszen nem akart „rossz példát mutatni a gyerekeinek”, ezért eltemette az út mellett a patkányt: „A főpolgármesternek biztos nincs ideje ide jönni, eltemetni ezt a patkányt, ami Budapest közterületén hétfő reggel megjelent. A Karácsony Gergő biztos megijedne tőle, nem nyúlna hozzá, a Puzsér meg a Puzsér, úgyhogy megint marad a civil kurázsi” - mondta.

Nem ez az első eset, hogy Kardos-Horváth szenzitív téma miatt jelentkezett be, a közelmúltban annak adott hangot, hogy a Pilis Parkerdő a Dunakanyar környékén fakitermelést végez:

Dőlnek a fák a Dunakanyarban

Fakitermelést végez a Pilisi Parkerdő az ország egyik gyöngyszeménél, a Rám-szakadéknál. Szomorú folyamat, ami jelen esetben az erdő javát szolgálhatja. Megkerestünk a társaságot és egy szakembert, hogy tisztán lássunk.

 

(via 444.hu)

Figyelmébe ajánljuk