Menczer Tamás szerint sokan lenézik őket a nemzeti konzultációk miatt

  • narancs.hu
  • 2024. október 19.

Fekete Lyuk

Már nagyon várja Magyar Péterrel való találkozót, mert néhány kérdés át kellene tekinteniük. 

Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója azon háborgott, hogy őket (az államot) sokan lenézik a nemzeti konzultációk miatt – írja a 444.hu Menczer előadása nyomán. Mint mondta, hogy a korábbi konzultációknál lehetett látni, hogy a „balosok és brüsszeliek” kritizálták azokat, mert nekik az a demokráciafelfogásuk, hogy az embereket nem kell megkérdezni. „Hát nehogy már elmondják, hogy mit gondolnak! Az olyan furcsa” – mondta. 

„Tudják, van az a futballista, akit a játékban csak a labda zavar. Van az a politikus, akit a demokráciában csak az ember zavar. Derék brüsszeli kollégáink, magyar csatolt részekkel ilyenek” – írta le a helyzetet egy hasonlattal. Hozzátette, „ők ott az elefántcsonttoronyban, Brüsszelben majd megmondják, hogy milyen jó a háború, milyen jó a bevándorlás, milyen jó a blokkosodás, milyen jó a 13. havi nyugdíj elvétele, satöbbi. És akkor majd azt kell csinálni.” Ezzel szemben „mi úgy gondoljuk”, hogy egyetértési pontokat kell kialakítani a magyar emberekkel. 

Nem mellesleg Gulyás Gergely a minap arról beszélt a kormányinfón, hogy jön az újabb nemzeti konzultáció

A kommunikációs igazgató Magyar Péterről is értekezett: mint mondta, alig várja, hogy már találkozzanak. Felidézte, hogy Magyar egyszer majdnem összefutott Lázárral (a találkozójuk végül elmaradt, ugyanis a Tisza Párt elnöke és a miniszter végül nem vonatozott együtt). Mint fogalmazott, „Lázár János egy kemény csávó, ez igaz”, ő nagyra tartja, „de Magyar Péter vonatkozásában hozzám képest Lázár János maga a megtestesült irgalom lenne.” Magyar jobban járt volna, ha Lázárral találkozik, mert ha egyszer Menczerrel fut össze, akkor néhány kérdést személyesen át kéne tekinteniük. 

„Úgyhogy várlak Peti, ezt szerettem volna csak üzenni”

– üzente. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk