Mészáros Lőrinc: A Jóisten sokat adott nekem

  • Narancs.hu/MTI
  • 2024. május 28.

Fekete Lyuk

Az ország leggazdagabb embere betegszállító kisbuszt adományozott, és elmondta, tudja, mi a nélkülözés.

Mészáros Lőrinc speciális betegszállító kisbuszt adományozott kedden a bicskei Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ – Kapcsolat Központnak – írja az MTI. Az átadón természetesen ott is volt a Mészáros Csoport tulajdonosa, aki az ország leggazdagabb embereként elmondta, szívesen támogatja a környékbeli embereket, akik segítségre szorulnak, hiszen maga is szegény családból származik, így tudja, mi az a nélkülözés.

 
Mészáros Lőrinc, Bálint Istvánné polgármester és Szabó Ágnes, az Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ – Kapcsolat Központ intézményvezetője a bicskei polgármesteri hivatal udvarán tartott autóátadáson 2024. május 28-án
Fotó: Vasvári Tamás / MTI
 

„A Jóisten sokat adott nekem, ebből megpróbálok jelentős mértékben visszaadni a rászorulóknak” – fogalmazott szerénytelenül Mészáros, akinek vagyona csak tavaly másfélszeresére nőtt.

Az átadáson arról beszélt, cégcsoportja több alapítványt is létrehozott, amelyek éves szinten több mint egymilliárd forintot adományoznak országszerte.

Az üzletember azt is megemlítette, hogy felcsúti és lokálpatrióta, de bicskeinek is érzi magát, hiszen lakott életvitelszerűen a városban. Korábban egy új tűzoltóautó megvásárlását támogatta itt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk