Urak és asszonyok, szentmisét tartanak Orbán Viktorért a belvárosban!

  • narancs.hu
  • 2024. május 31.

Fekete Lyuk

Térdre esnek a csuhások a miniszterelnök születésnapján.

„Május 31-én (pénteken) a 17:00 órai szentmisét Orbán Viktor miniszterelnök úrért mutatjuk be” – olvasható a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templom hirdetményeiben. A Március 15. téren található templomban a 61. születésnapját ünneplő Orbánért imádkoznak, aki ma reggeli rádióinterjújában ismét háborús pszichózisban égett és rémhírekkel szórakoztatta közönségét.

Két éve is volt mise Orbánért, akkor a pap azt mondta: „Orbán Viktor Isten ajándéka, aki fáklyaként jeleníti meg a világ világosságát.” A 60. születésnapján pedig hálaadó szentmise volt. Osztie Zoltán performanszát nem is hagyták hála nélkül, kitüntették a születésnapi szertartást celebráló plébánost. Reméljük, idén sem adja alább a tisztelendő atya. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk