Micsoda?! Kompromisszumot köt Vona és Novák?

  • narancs.hu
  • 2016. május 28.

Fekete Lyuk

De legalábbis erre utalnak Novák szavai. Amit persze Vona nem erősített meg, de ez még így is érdekes.

Holnap minden eldől.

Ha máshol nem is, de a Novák–Vona-tengelyen biztos. Vasárnap lesz ugyanis a Jobbik tisztújítója, ahol Novákot vagy kipenderítik a Jobbik elnökségéből, vagy nem. Ma ennyi biztos. Azaz semmi. Jó, az utóbbi változatra, tehát hogy Novák marad, nos arra sok esélyt nem láttunk mi sem (részletes cikkünk itt elérhető), de Novák tegnapi Facebook-bejegyzése bizony tartalmaz erre utalást.

A szöveg lényege, hogy állítólag annyian támogatják Novák programját, hogy ezt már Vona sem tudja figyelmen kívül hagyni! – legalábbis Novák szerint. Hogy ez így van-e vagy sem: holnap meglátjuk. Addig itt a részlet, és itt a teljes bejegyzést tartalmazó link.

„Ahogy a minap is írtam: olyan komoly számban érkeznek jelölések az elnöki elképzeléssel szemben, hogy az a kongresszuson egy kompromisszumos megoldást látszik eredményezni, hogy legalább ne egy ember dönthessen a jövőben mindenről, s így a felbolydult tagságot is sikerülhet megnyugtatnunk (amiben lesz feladatom, de nem alelnökként készülök erre, nem is rólam szól az ügy, ahogy azt próbálják sokan beállítani, hanem sokkal többről).”

Figyelmébe ajánljuk