Nemcsák Károly megszólalt SZFE-ügyben: a balliberálisok jutottak eszébe

  • narancs.hu
  • 2021. február 18.

Fekete Lyuk

A József Attila Színház igazgatója elpanaszolta: szerinte sem Vidnyánszkynak, sem neki nem adtak esélyt a szakmabeliek.

Nemcsák Károly, a József Attila Színház igazgatója Rónai Egonnal beszélgetett az ATV Húzós című műsorában - írja a 24.hu. A lap idézi Nemcsákot, aki az SZFE-ügyéről is megnyilatkozott. A következőképpen:

"Az SZFE ügy egy állomása az elmúlt időszaknak. Az SZFE ügyet megelőzte egy félig kész törvénytervezetre épített demonstráció a Madách téren. Én egy fölépített dolgot érzékelek ebben. A szakma belesodródott a politikába. Amiben valószínű, hogy benne is vagyunk, nem tudjuk kiszedni magunkat, csak én ezt egy tudatosan előkészített dolognak látom."

Rónai kérdésére, hogy csak az egyik fél tudatos akciójának gondolja-e Nemcsak a történteket, a  József Attila Színház igazgatója így válaszolt:

"Most ebben a pillanatban azt kell mondanom, hogy igen, a balliberális oldalról"

- írja a 24.hu.

 

 

 

Figyelmébe ajánljuk

Kiszúrt autókerekek, leszaggatott plakátok, feljelentések - így várja a választást Ágasegyháza

A Bács-Kiskun megyei községben 2010 óta Füredi János a polgármester, akinek az előterjesztésére a képviselő-testület megtiltotta, hogy a kampány ideje alatt a jelöltek választási fórum céljából kibéreljék a település közintézményeit. Ez ellen, illetve a településen eluralkodott közhangulat miatt tüntettek egy maroknyian a napokban, két független polgármesterjelölt felhívására.