Németh Szilárd felszólította a hétvégén tüntetőket, hogy ne zavarják meg a város nyugalmát

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 13., 13:17
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A Fidesz alelnöke szerint a holnapi demonstrációt Gyurcsány szervezi. De ez természetesen nem igaz.

Mészáros Lőrinc tévéjében járt tegnap este Németh Szilárd, akivel a választások eredményéről beszélgettek. A 15 perces interjú egyik meglepetése volt, hogy a Fidesz alelnökének valódi kérdésekkel is szembe kellett néznie, noha ez egyáltalán nem gyakori az Echo Tv-ben.

Németh a beszélgetés elején azon sajnálkozott, hogy „nekik az ellenzékből is a legrosszabb jutott, ahogy a kommunistákból is a legrosszabb jutott”. Majd megkérdezték, hogy mi az oka a párt gyenge budapesti szereplésének, de erre azzal felelt, hogy „ez egy nagyobb, komoly elemzést kíván”. Természetesen felsorolta, hogy a kétharmaddal fognak élni, és megvédik Magyarországot, ennek első lépése a Stop Soros-törvénycsomag elfogadása lesz.

Arra a kérdésre, hogy miért nem hagyják a sorosozást a választások után, az egykori (?) rezsibiztos azt mondta, a sorosozást nem engedhetik el, sőt, a munka csak most kezdődik, mert „ennek csak egy fejezetét tudták lezárni”, bár az nem derült ki, minek is a fejezetéről van szó.

Németh Szilárd az interjú végén a holnapi tüntetéssel kapcsolatban azt mondta, hogy a demonstrálók „mindent meg fognak próbálni, eddig is erről szólt a fáma”. De ő arra kér mindenkit, hogy békés eszközökkel tüntessenek, ne zavarják meg a város nyugalmát. A csepeli választókerületben Szabó Szabolccsal szemben alulmaradt politikus nem hagyhatta ki Gyurcsány Ferenc nevét sem: „Ki szervezi a tüntetést? Ki szervezi a tüntetést? Gyurcsány szervezi!”

Streamable - free video publishing

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Amikor erre a műsorvezető visszakérdezett, hogy ezt honnan veszi, Németh nem tudott érdemi választ adni. Ez nem meglepő, mert a tüntetéshez semmi köze Gyurcsány Ferencnek, azt egy fiatal egyetemista, Lányi Örs hívta életre, akivel beszélgettünk is a demonstrációról.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 13., 13:17
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  naki
  2018. április 14., szombat 00:47
  Az a veszély fenyeget, gondoljátok el, hogy Orbánc még miniszterré is kinevezheti a legújabb kúrmányába, amellyel hamarosan újból ráront a nemzetre. Orbánc mindenre képes, leszámítva Magyarország kormányzását. Vigyázzunk!
 2. 1
  rworse
  2018. április 13., péntek 15:03
  "Amikor erre a műsorvezető visszakérdezett, hogy ezt honnan veszi..."

  És még mindig nem exműsorvezető? Na ugye, hogy demokrácia van és sajtószabadság!

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk