Németh Szilárd leteremtette a műsorvezetőt, mert az tovább akart lépni a sorosozáson

  • narancs.hu
  • 2018. március 30.

Fekete Lyuk

Nehogy már „a legfontosabb témáról” ne beszéljünk!

Ma reggel szokás szerint a HETI Tv vendége volt Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, aki péntekenként rendszeresen kap negyedórákat a Pirkadat című műsorban. Ezekből a szituációkból általában kifejezetten baráti hangú beszélgetések kerekednek, nem történt ez másként ma sem, amikor a rezsibiztos kedvére beszélhetett a migrációról, a nemzetbiztonsági kockázatról és Soros Györgyről.

De a beszélgetés elején Breuer Péter műsorvezető megengedett magának némi iróniát a sorosozással kapcsolatban. „Alelnök úr, lépjünk tovább, kiikszeltük Sorost, Soroson is túl vagyunk” – mondta Breuer, mire Németh Szilárd rögtön vissza is vágott, nehogy már ne lehessen sorosozni.

Németh Szilárd helyre tesz

Németh Szilárd helyre tesz - Coub - GIFs with sound by geramarci

Címlapkép: YouTube/Echo Televízió

Figyelmébe ajánljuk

„Egy egyházpolitikai harc kellős közepébe kerültem” – állítja a pünkösdi egyház ügyében meggyanúsított volt intézményvezető

A nemrég lezárult nyomozás 18 milliárd forintos kárértéket állapított meg a Magyar Pünkösdi Egyház intézményrendszerét érintő költségvetési csalás ügyében. Az egyik érintett, jelenleg bűnügyi felügyelet álló volt intézményvezető szerint viszont az ügy csak az egyházon belüli harcok eredménye, és a nyomozás is tendenciózus volt.