Orbán János Dénes: „A bolsevik a Föld legagresszívabb invazív fajai közé tartozik”

  • narancs.hu
  • 2019. október 19.

Fekete Lyuk

OJD végre értékelte az önkormányzati választásokat.

Orbán János Dénes a Magyar Nemzet hasábjain értékelte az önkormányzati választásokat.

Gazdatest című írását azzal kezdi, hogy „a bolsevik a Föld nevű golyóbis legagresszívabb invazív fajai és legkitartóbb túlélői közé tartozik, szoros veresnyben az ízeltlábúakkal”.

„Életképességének az a titka, hogy az emberben lévő rosszra építkezik: a tudatlanságra, az önzésre, az irigységre, ezért lépéselőnyben van azokkal az ideológiákkal szemben, amelyek az emberben lévő jóra próbálnak alapozni. Az emberben lévő gyilkos ösztönön is a bolsevik tud uralkodni legkevésbé, bizonyítja ezt a kommunizmus százmillió halálos áldozata a huszadik században, és olyan tömeggyilkosok neve, mint Sztálin és Mao Ce-tung, akik mellett Hitlernek – jókora lemaradással – csupán a bronzérem jutott” – fogalmaz a szerző, aki levonta ebből a következtetését: „jól tudjuk, miért tolták Karácsony Gergelyt előre. Ő az egyetlen valamennyire érvényesíthető figura, akit a bolsevikok és liberálbolsevikok föl tudtak építeni – pontosabban össze tudtak tákolni – az elmúlt években”.

Hozzáteszi, ha Karácsony Gergely idealista is, mi pontosan tudjuk, mi fog következni. „A minden bűzlő hájjal megkent politikai szerencselovag, akinek a nevéhez a rendszerváltás utáni legalávalóbb kormányzás fűződik, minden garázdasága és történelmi bűne ellenére a magyar ellenzék legerősebb figurája, aki számára az idealista süldő politikus csupán zsenge csirkecomb. Indulhat hát a banzáj, és már látszik a láthatáron az igazi szín: nem a zöld az, még csak nem is a szivárvány, hanem a vörös.”

Figyelmébe ajánljuk