Pottyondy Edina: „Nacsa Olivér humortalan, hímsoviniszta NER-szolga, de hát ebben nincsen semmi újdonság”

  • narancs.hu
  • 2023. április 3.

Fekete Lyuk

A népszerű humorista reagált a NER-szerű humorista megjegyzésére, miszerint a humor nem női szakma.

„A kommentmezőben rengetegen nevezték őt humortalan, hímsoviniszta NER-szolgának. De úgy gondolom, hogy akik ezt emelték ki, félreértették őt. Jó, azzal mondjuk egyetértek, hogy Nacsa Olivér humortalan, hímsoviniszta NER-szolga, de hát ebben nincsen semmi újdonság! Ezekből nemcsak megél, de büszke is rá!” – mondja legújabb videójában Pottyondy Edina, miután az egy ideje csak kormánypárti aktivizmusáról ismert Nacsa Olivér azt találta mondani egy rádióműsorban vele kapcsolatban, hogy a humor nem női szakma. Pottyondy ezután gyávának nevezte Nacsát: „A riporter azt kérdezte tőled, hogy mit gondolsz rólam. Nem a nőkről, rólam. Ha lennének tökeid, akkor azt mondtad volna, hogy nem tetszik, amit csinálok, vagy tehetségtelennek tartasz vagy nem vagyok vicces. Bármelyik elég lett volna.”

A teljes videó itt látható.

Nacsa Olivér éjjel a Facebook-oldalán reagált a lavinaként elinduló botrányra: „Nem volt lehetőségem azt sem elmondani, hogy miként váltak félreértelmezhetővé a szavaim. Eredetileg azt szerettem volna elmondani, amelyet előttem  már korábban többen is elmondtak, hogy valamiért hazánkban kevesebb a női előadó ebben a szakmában. Nem kérdés számomra az sem, hogy mindig az adott embert kell nézni függetlenül attól milyen nemű, nő vagy férfi, nemzetiségű, vagy politikai hovatartozású az illető. Itt és most a témát lezárva szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit esetleg megbántottam!”

Nacsa Olivér oldalán legutóbb egyébként a tavaly április választások kampányhajrájában születtek bejegyzések, amikben a humorista Böröcz Balázs I. kerületi képviselőjelölt, Rétvári Bence, illetve a Fidesz-KDNP mellett kampányol. 

Ez persze csak azért érdekes, mert Nacsa ugyanebben a rádióinterjúban Bödőcs Tiborról azt mondta,  „szinte egy politikai szócsöve lett a baloldalnak”.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk