Ritkán látható benyalással rúgta be a Fidesz szolnoki kampányát Balázs Péter

  • narancs.hu
  • 2018. február 19.

Fekete Lyuk

Voltak eddig is pártemberek és pártművészek, de ez valami egészen új szint!

Emlékezetes, hogy mekkora botrány volt abból, hogy több mint tíz éve Szolnokon kinevezték a „habkönnyű” bohózatokból ismert színészt, Balázs Pétert igazgatónak. Ez volt a fideszes országos színházfoglalás első állomása, amikor még komoly művészek elindultak egy színházért, de ezek után egyértelmű volt, hogy kiknek kedvez a jövő a fideszes vezetésű városokban: a Balázs Péterhez hasonló, „habkönnyű” figuráknak.

Balázs Péter soha nem is rejtette véka alá, hogy fideszes, de a mostani kampányban a benyalós, leguggolós műfajban egészen újat alakított. Ezt leginkább a 444-en publikálható videón lehet megnézni, a Balázs által megtámogatott fideszes jelölt nemrég törölte oldaláról a valószínűleg neki is kínos alkotást.

 

Streamable – free video publishing

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

 

Idézzük hát Balázs Pétert, aki színházigazgatóként odatérdelt a Fidesz mellé:

„Bő egy évtizeddel ezelőtt magam se gondoltam volna, hogy hosszú pályafutásom egy új szakasza kezdődik meg itt Szolnokon…”

„Ebben a baráti, inspiráló környezetben ismertem meg dr. Kállay Máriát, Szolnok alpolgármesterét…”

„Szolnok, ez a hangulatos Tisza-parti város… oly sok csodát teremtett az elmúlt másfél évtizedben… a sok épülő gyár, megújuló utak, kórházak, iskolák… mellett épp a kulturális területen lépett előre a legnagyobbat…”

„és ennek oly jó része lenni…”

„…megtisztelő olyan emberekkel építeni a mi szolnoki csodánkat, mint Kállay Marika… bocsánat, dr. Kállay Mária, (…) aki az emberek őszinte szolgálatára esküdött fel.”

Tehát, tessék rá szavazni!

Figyelmébe ajánljuk