Rogán Antal 100 ezer forintos nyakkendőben csücsül a Parlamentben

  • narancs.hu
  • 2024. április 10.

Fekete Lyuk

A Hermés Paris luxusmárka nyakkendőiből a legolcsóbb darab 260 euró.

Hétfőn Orbán Viktor, Polt Péter és Matolcsy György is emlékezetes alakítást nyújtottak a Parlamentben: a főügyész például az azonnali kérdések órájában kijelentette, hogy az ügyészség független.

Bent ült Rogán Antal is, akinek a neve immár Fürcht Pál ügyész megerősítése szerint is szerepel a Schadl–Völner-ügy nyomozati anyagaiban is. A propagandaminisztert a 444.hu fotósa, Németh Dániel is lefotózta. A fényképek alapján egy redditező vette észre, hogy Rogán egy Hermés Paris márkájú nyakkendőt visel, aminek darabja 260 euró, átszámítva 102 ezer forint.

Névtelen terv - 1

 
 
Rogán Antal nyakkendője
Fotó: Németh Dániel/444 fotójának felhasználásával
 

Az elegáns nyakkendő különösen jól áll egy olyan emberen, aki 2014-ben, a helikopterező botránya után azt nyilatkozta: „Parasztgyerek vagyok, nem urizálok.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk