Sebestyén Balázs kifakadt: a köztévé agymosást folytat

  • narancs.hu
  • 2016. február 10.

Fekete Lyuk

A népszerű műsorvezető válogatlan kifejezésekkel szapulta a közmédiát, ahová őt be sem hívják, mert szerinte tiltólistán van. Amihez nekünk csak egy megjegyzésünk volna.

„Mindennap gyártják a brutálisabbnál brutálisabb hazugságokat. Úgy néz ki a híradójuk, mint a 60-as években a propaganda-híradó. Még több gyár nyílt! Még több tejet termeltek! Elégedettek a tanárok, mert fizetésemelést kaptak! Még több gyerek születik! Mindenki visszajött külföldről! Minden rendben van ebben az országban! Komolyan mondom, a 60-as 70-es években nem volt ennyire durva a propaganda-híradó. De tényleg! Elképesztő! Függetlenül attól, hogy az ember miben hisz, ez agymosás!” – fakadt ki Sebestyén Balázs az ország egyik leghallgatottabb rádióműsorában, a Morning show-ban.

A legjobb rádiós műsorvezető - a VOLTfolió Médiadíj

A legjobb rádiós műsorvezető – a VOLTfolió Médiadíj

Fotó: MTI

Az RTL Klub és a Simicska érdekeltségébe tartozó Class FM műsorvezetője azt is elmondta, szerinte kiket tiltanak ki – vele együtt – a közmédiából: „Ha egyértelműen máshová tetted az x-et, és ezt tudják rólad, mert ennek hangot adtál, biztos, hogy tiltólistás vagy, ha beszóltál nekik, biztosan tiltólistás vagy, ha meleg vagy, valószínű, hogy tiltólistás vagy, ha liberális vagy, valószínű, hogy tiltólistás vagy, ha meleg liberális vagy, egészen biztosan tiltólistás vagy. Én remélem, ott vagyok!”

Ezekhez a bátor kijelentésekhez, a kormányoldal által üldözött társadalmi csoportok melletti kiálláshoz csak annyit tennénk hozzá, hogy ugyanebben a műsorban nem olyan régen Sebestyén Balázs lebuzizta a Narancs újságíróját, kollégái pedig azt fejtegették, hogy minden bizonnyal kicsi a farka neki, ezért áll ki a nők egyenjogúsága mellett, ahelyett, hogy otthon maszturbálna. (A részletekért lásd munkatársunk reakcióját!)

(Forrás: Blikk)

Figyelmébe ajánljuk