Toroczkai pártjának is eszébe jutott a Coca-Cola szerintük "homoszexualitást népszerűsítő kampánya" ellen tiltakozni

  • narancs.hu
  • 2019. augusztus 8.

Fekete Lyuk

A Mi Hazánk Mozgalom is beszáll a bojkottba. Ennek jeléül kilocsoltak némi üdítőt az aszfaltra.

Nem tudni, mire vártak eddig a Mi Hazánk Mozgalom híresen empatikus tagjai, akik ha homofóbiáról van szó, mindig tudnak valami lehengerlő ostobaságról tanúbizonyságot tenni.

De semmi vész. Toroczkai pártjához is eljutott a Coca-Cola botrány híre. Így ha megkésve is, de még épp időben csatlakoztak bojkottálók köréhez.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese a Coca-Cola bojkottjára szólít fel annak elfogadást hirdető plakátjai miatt

Boldog Istvánnak nem sikerült betiltania a Pride-ot, most meg kénytelen lesz vizet inni.

Boldog István nem áll le: folytatná a harcot a Coca-Cola és az LMBTQ-propaganda ellen

A Fidesz képviselője úgy látja, csatát nyert.

Zéró Coca-Cola, zéró homoszexuális propaganda címmel csatlakozik ugyanis a Mi Hazánk Mozgalom bejelentésük szerint a Coca-Cola termékekkel szemben eddig meghirdetett bojkotthoz, "a vállalat homoszexualitást népszerűsítő kampányai miatt" – közölte a mozgalom elnöke csütörtökön Dunaharasztin tartott sajtótájékoztatóján.

Toroczkai László a Coca-Cola telephelye előtt arról beszélt, hogy amíg az üdítőitalokat gyártó cég nem hagy fel a homoszexualitás népszerűsítésével, a Mi Hazánk hetente, rendszeres akciókkal fog tiltakozni a vállalat kampánya ellen, és felkérik támogatóikat, hogy ne fogyasszák a cég termékeit.

Toroczkai azt mondta, álláspontjuk szerint egy üdítőital-gyártó cégnek nem az a dolga, hogy politizáljon, beleszóljon az emberek magánéletébe, és nem az a feladata, hogy különböző "társadalmi devianciákat" erősítsen.

A pártelnök felszólította a céget, hogy térjen vissza saját tevékenységi területéhez, és "ne támadja a családokat", a hagyományos értékrendet, a társadalmat.

Toroczkai tiltakozó akciója ezúttal annyiból állt, hogy az üdítőitalgyár dunaharaszti telephelye előtti aszfaltra locsolta a támogatóik által felajánlott Coca-Cola termékeket.

Figyelmébe ajánljuk