Biztos a nagy meleg teszi: Vágányember jön és a vonatok nem késnek többé!

  • narancs.hu
  • 2017. augusztus 18.

Fekete Lyuk

Nem kellene egy ilyen a BKK-nak is?

Budapest, Keleti pályaudvar, értesítjük kedves utasainkat és a vonatra várakozókat, hogy nincs több késés, nincs több felsővezeték-szakadás, vége a légkondimentes utazásoknak, sőt a bőrülés sem tapad ezek után, ugyanis itt van, megérkezett ő, aki megmenti a síneket az olvadástól és a fagyástól, az egyszeri és megismételhetetlen Vágányember!

Valahogy így képzeljük a MÁV kabalafigurájának debütálását, akit néhány órája mutattak be a nagyérdemű (utazó)közönségnek, a Magyar Állami Vasutak Facebook-oldalán. A posztból olyan fontos dolgok derülnek ki, mint hogy volt egy pályázat a kabalafigura megrajzolására, ahol a szakmai zsűri (rajztanárok vagy vasutasok, esetleg szuperhősök?) Trackmant választotta a nemes feladatra. Meg tudjuk érteni.

false

 

Fotó: MÁV-START Facebook-oldal

De! Mivel annyi zseniális pályamű érkezett, néhány órája azokat is megosztotta a MÁV: tessék nézelődni, sopánkodni, hogy nem a cuki kis polip,

false

 

Fotó: MÁV-START Facebook-oldal

a kék hajú Songokunak öltözött jegyellenőr,

false

 

Fotó: MÁV-START Facebook-oldal

a harcos csillámpóni,

false

 

Fotó: MÁV-START Facebook-oldal

vagy a piros szemű fekete bajszú sorompó-macska nyerte a versenyt. De nagyon ne csüggedjünk, lehet közönségszavazni meg lájkolni.

false

 

Fotó: MÁV-START Facebook-oldal

Ezúton szeretnénk javasolni a BKK-nak is egy hasonló (fakocka űző) kabalafigura-versenyt, bizonyára erős pályaművek érkeznének. Ugyanitt plüss hármas metrók gyártására szólítanánk fel őket, a bevételből akár fel is lehetne újítani az Újpest Központ-Újpest Városkapu közötti szakaszt.

Figyelmébe ajánljuk