39 év után bezár egy soproni szálloda

  • narancs.hu
  • 2022. október 7.

Gazdaság

„Nagy szomorúság ennyi értéket veszni látni!” – írják a Lövér Szálloda vezetői.

November elsejétől már nem fogad vendégeket, bezár a soproni Lövér Szálloda – vette észre a hotel vezetőinek közleményét a szálloda honlapján a HVG.

Bartha Mária és Bartha György azt írja, hogy a tőlük független külső körülmények kedvezőtlenül alakultak, és ez végleg térdre kényszerítette cégüket. 

Most a szállodát bérlő Bartha Hotel Kft. közös megegyezéssel megszünteti a szálloda üzemeltetéséről szóló szerződést a tulajdonossal, a Danubius Hotels Kft-vel. Ez azzal jár, hogy azoknak a vendégeiknek, akiknek visszaigazolt foglalása volt novemberre vagy későbbre, levelet írnak, vagy telefonon egyeztetnek velük. Akik a rendelésüket előleg befizetésével erősítették meg, azok visszakapják az előleget.  

„Nagy szomorúság ennyi értéket veszni látni!” – ezzel zárul a közlemény.

Sopronban a város önkormányzata szintén ezen a héten döntötte el, úgy takarékoskodik az energiával, hogy fél évre több intézményét is bezárja. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Gulyás Gergely: A KDNP nem fog egy EP-frakcióban ülni a Tisza Párttal

  • narancs.hu

Erről a miniszter a kormányinfón beszélt, ahol a kommunista rémuralomhoz és a Rákosi-korszakhoz hasonlította az Európai Unió Bírósága ítéletét, melynek értelmében 200 millió euróra büntették hazánkat, mivel nem tartota be a bíróság egy korábbi, menekültügyben hozott ítéletét.