Csalók hirdetnek a Mol nevével befektetéseket, ne dőljön be nekik

  • narancs.hu
  • 2023. március 26.

Gazdaság

A vállalat arra kéri az embereket, hogy ne adják meg a személyes adataikat.

Csalók élnek vissza a Mol nevével, közölte a társaság a Facebookon. Mint írják, az utóbbi napokban megjelentek olyan hirdetések, befektetésre vonatkozó felhívások, melyeket a Mol nevével visszaélve indítottak. 

„Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy az ilyen jellegű hirdetések, ajánlatok mögött nem a Mol áll, ezekhez az aktivitásokhoz, ajánlatokhoz vállalatunknak nincs köze. 

Arra kérünk mindenkit, hogy kellő óvatossággal járjanak el, amennyiben ilyen vagy hasonló hirdetéssel, befektetésekre vonatkozó felhívással találkoznak, személyes adataikat semmiképpen se adják meg, és ne indítsák el a tranzakciót. 

Az esetről tudomásunk van, egyúttal megtettük a megfelelő lépéseket, melyekkel fellépünk az internetes csalók ellen” – közölte a vállalat. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk