Gattyán György 12 milliárdért árulja Beverly Hills-i villáját

  • narancs.hu
  • 2022. június 27.

Gazdaság

Rövid időn belül ez már a második nagyértékű amerikai ingatlan, amitől megszabadul a magyar milliárdos.

Alig egy évvel ezelőtt 26,3 millió dollárért (7,8 milliárd forint) adott el Gyattyán György egy kúriát Beverly Hills-ben, most azonban egy másik, annál is nagyobb értékű, szintén környékbeli villát kínál eladásra a pornómilliárdos és pártalapító.

Az ingatlanért 33 millió dollárt (12 milliárd forint) kell fizetnie annak, aki megvásárolja, és ha létrejön az üzlet, akkor Gattyán szép nyereséggel szál ki a bizniszből, ugyanis kilenc évvel ezelőtt 24 millió dollárért vásárolta. A lap szerint 2001 és 2012 között Martin Lawrence színész élt a házban.

Az 1992-ben épült, neoklasszikus kúriáról ide kattintva lehet képeket nézegetni. Van látnivaló bőven, hiszen a lakórésznek hét hálószobája van, és közel 1300 négyzetméteres, tartozik hozzá egy vendégház, ami konditeremként funkcionál, és van még egy négy férőhelyes garázs is.

A gigantukus házban a kényelmet játékszoba, borospince és mozi is szolgálja, de a telken természetesen medence és teniszpálya is van.

Gattyán György egyébként a leggazdagabb magyarok legutóbbi listáján negyedik helyen végzett 317 milliárd forintos vagyonával.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk