Újabb negatív csúcsot ért el a forint, hétfő délelőtt 404 forint volt 1 euró

  • narancs.hu
  • 2022. június 27.

Gazdaság

Folyamatosan romlik a magyar fizetőeszköz.

Hétfő délelőtt újabb negatív csúcsra ért a forint az euróval szemben. Reggel 6 órakor még „csak” 400 forintot kellett fizetni 1 euróért, míg körülbelül 9-kor gyors romlásnak indult a magyar valuta, és 11 körül már több mint 404 forintot ért az uniós fizetőeszköz.

Mint ismert, a forint előző történelmi mélypontja június 14-én állt be, akkor épphogy, de megállt a 403-as szint alatt, 402,99-cel váltották az eurót. Az azelőtti rekord március 7-én történt, 399,87-tel.

Délelőtt aztán még 11 előtt további zuhant a magyar fizetőeszköz, azóta már 404,2-nél is járt 1 euró átváltása. Még ha most épp vissza is pattant az árfolyam 404 alá.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk