Mészáros Lőrinc újabb gigaüzletre csapott le

  • narancs.hu
  • 2018. március 26.

Gazdaság

Ha egyszer valakinek ilyen szimata van a jó befektetésekhez, azt nehéz megállítani.

Felsorolni sem lehet lassan, milyen sikerbizniszek jellemzik Mészáros Lőrinc ragyogó karrierjét. Az egyszerű gázszerelő története tényleg mesébe illő jelenetekkel gazdagodott az elmúlt években, s már elképzelni sem lehet, hogy hogyan tovább. De hát az élet felülírja a képzeletet: a múlt héten az ország áramellátásának ötödét lefedő Mátrai Erőmű került az érdekeltségébe, ám úgy tűnik, ez a hét sem izgalmak nélküli.

Ma reggel bejelentették, hogy felfüggesztik a Mészáros Lőrinc-féle Opus részvényeinek tőzsdei kereskedését, mert a kibocsátó olyan tájékoztatást kíván a nap során közzétenni, amely az általa kibocsátott értékpapírok árfolyamát jelentős mértékben befolyásolhatja.

Az Index tudósítása szerint Mészáros Lőrinc beszáll a biztosítási alkuszok piacába, a milliárdos befolyást szerez a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. felett.

Hogy pontosan ez mekkora horderejű újabb sikertörténet, azt a 444 ősszel publikált írása bizonyítja, A szóban forgó cég ugyanis a legnagyobb magyar cégcsoport a biztosítási alkuszok hazai piacán, melynek élén milliárdokat keres Keszthelyi Erik, akinek élettörténete sokban hasonlít Mészároséhoz, ő ugyanis egy szekszárdi pincérből lett biztositáskirály.

Nos, ebbe a cégbe társult be most Mészáros Lőrinc, akire ilyen kezdés után minden bizonnyal fényes jövő vár ebben a gazdasági szegmensben is.

Figyelmébe ajánljuk