Mészáros Lőrinchez köthető cég építhet stadiont Szlovákiában

  • narancs.hu
  • 2023. március 28.

Gazdaság

Öt pályázó közül az a konzorcium nyerte meg, amelyiknek egyik tagja egy Mészáros Lőrinc családjához köthető cég.

A komáromi futballstadion rekonstrukciója 2023 májusában fog elkezdődni – írta meg a Telex.

A 11 millió eurós beruházást most öt pályázó közül egy Mészáros Lőrinc családjához köthető cég, a Fejér-B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt. nyerte meg, amely Magyarországon is általában megnyeri a közbeszerzéseket.

A csapat a szlovák másodosztály harmadik helyén áll, edzője Radványi Miklós, aki Magyarországon is kapott már feladatokat. A klub beszámolt arról, hogy a kivitelezőnek 15 hónapja lesz a munkálatok elvégzésére.

Az eredeti tervek szerint már 2021-ben el kellett volna készülnie a stadionnak, de a projekt sokáig húzódott. „A felújítást több akadály is hátráltatta, például az is, hogy a magyar kormánytól érkező forrásokat a klub kapta, a stadion azonban az önkormányzat tulajdonában volt” – írta a Napunk.sk.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk