Újabb komoly pozíciót kaphat Palkovics László

  • narancs.hu
  • 2022. december 22.

Gazdaság

Nem marad feladat nélkül. 

Rendkívül közgyűlésen választhatják Rába Járműipari Holding Nyrt. Felügyelőbizottságának tagjává és elnökévé Palkovics Lászlót, aki a közelmúltig, novemberi lemondásáig a Technológiai és Ipari Minisztériumot vezette miniszterként – írja a hvg.hu a társaság által közzétett részvényesi előterjesztés alapján

Palkovics László tagja lesz a cég Audit Bizottságának is, amennyiben a részvényesek megszavazzák a január 24-re kitűzött rendkívüli közgyűlésen. A közleményben utalnak arra is, hogy mekkora lesz az elnök tiszteletdíja, amelyet egy tavaly őszi közgyűlési határozatban állapítottak meg, havi 700 000 forintban.

Palkovics felügyelőbizottsági elnökké választása vélhetően nem ütközik majd akadályokba, a Rába Nyrt. közgyűlésében ugyanis a szavazatok többségével az a cég – az N7 Nemzeti Védelmi Ipari Innovációs Holding Zrt. – rendelkezik, amelynek vezérigazgatói székébe ült ált még novemberben, írja a hvg.hu. 

Palkovics László államtitkári és miniszteri meneteléséről, lemondásáról a közelmúltban írt részletes cikket a Magyar Narancs. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk