Update: Orbán Viktor öccse Norbi cégében

  • narancs.hu
  • 2022. július 22.

Gazdaság

Orbán Áron a Norbi Update Lowcarb Zrt. igazgatósági tagja lett.

Május 31-én a Norbi Update Lowcarb Zrt. igazgatóságában Hampuk Zsoltot Orbán Áron váltotta – írja a 24.hu.

Orbán Áron 14 évvel fiatalabb kormányfő bátyjánál. Ritkán szerepel a nyilvánosság előtt. 

Az Opten adatai szerint az üzletembernek nincs más, jelenleg is érvényes céges érdekeltsége. A kétezres évek közepén egy szállítmányozással  foglalkozó betéti társaságot birtokolt, annak Ideális Áron Bt. volt a neve.  2016-2017-ben igazgatósági tagként szerepelt a Nemzetközi Alapanyag és Késztermék Kereskedelmi (NAKK) Zrt.-ben, 2009 és 2017 között pedig ügyvezetője volt a FuvarozNak Kft.-nek. 2017 után, egészen tavalyig ezt a tisztséget édesapja, Orbán Győző töltötte be.

A Norbi Update Lowcarb Zrt. igazgatóságát Orbán Áron mellett mint házaspár tag és 93 százalék erejéig részvényes Schóbert Ferenc Norbert és Schóbert Réka, Sike Attila, 2016 óta pedig Ómolnár Miklós korábbi kisgazda politikus és jelenlegi médiaszakember, a Mediaworks bulvár és magazin divíziójának igazgatója.

A Norbi Update tavaly és tavalyelőtt is 135 millió forint veszteséget hozott össze.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk