Szegény Pharaonnak bibis volt az ujja, ezért gyorsan be kellett engedni az országba

  • narancs.hu
  • 2016. december 22.

Hírnarancs

És persze a nagy zabálás…

Mi van, már enni sem szabad?

Ma együtt ebédelt Németh Sándor, az ATV tulajdonosa Habony Árpáddal és Andy Vajnával. A szűk körű szeánsz az akciós árai miatt népszerű Nobu étteremben jött létre. Megbeszélni való akad bőven, hiszen az állami hirdetésekkel kitömött ATV egy ideje más vizekre evezett, s a csatorna egyik meghatározó alakja, Kálmán Olga a napokban lépett le Simicskához. Persze mindezekről szó sem eshetett, hiszen Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója gyorsan megnyugtatta a nagyérdeműt, hogy tisztára magánjellegű találkozóról volt szó, nemhogy az ATV, de még a politika sem került szóba. Mondja ezt úgy, hogy ő maga is az internetről értesült az összejövetelről, hiszen „az ATV sem most, sem a jövőben nem kíván a kormány szócsöve lenni” – nyilatkozta az Indexnek.

Németh Sándor és Andy Vajna

Németh Sándor és Andy Vajna

Fotó: Németh Dániel

Egy kis bibi

Kiderült végre, hogy miért nem tudtak annak idején ujjlenyomatot venni a magyar hatóságok az FBI által is körözött Ghaith Pharaontól. A szaúdi üzletembernek olyan mély sérülések voltak az ujján, hogy a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársai nem tudtak használható mintát venni, ezért hagyták is az egészet a fenébe, majd beengedték szépen az országba.

Pharaon

Pharaon

Fotó: Attock Refinery

Megfizetünk

97 milliárd forintnak megfelelő eurót kellene visszafizetnie a magyar államnak, mert enyhén szólva korrupciógyanús a 4-es metró építése – írja az Index. Az Európai Csalás Elleni Hivatal a 2006 és 2015 közötti időszakot vizsgálta meg, majd arra jutott, hogy az európai regionális és várospolitikáért felelős bizottságnak 228 millió, az Európai Beruházási Banknak pedig 55 millió eurót kellene visszafizetnünk. Végleges döntés várhatóan 2017 tavaszán lesz, a BKK egyelőre nem kommentálta az ügyet, Tarlósék pedig azt állítják, hogy meg sem kapták a vizsgálati anyagot. Biztos elkeveredett a postán.

Áder tényleg marad

Korábban csak név nélküli forrásokból lehetett tudni, hogy Áder lesz továbbra is a köztársasági elnök, ma viszont maga Kósa Lajos is megerősítette a hírt a Magyar Időknek. Kövér László szerint egyébként Áder olyan színvonalú munkát végez, hogy még az ellenzék sem talál rajta fogást. Ez a „fogás”-dolog alighanem az elnök olthatatlan pecaszenvedélyéről juthatott a frakcióvezető úr eszébe.

false

 

Fotó: MTI

Gyárfás tényleg megy

Nem indul újra a Magyar Úszó Szövetség elnöki posztjáért Gyárfás – erősítette meg a frissen bukott elnök a Magyar Nemzetnek. Az egyetlen jelölt érdeklődés hiányában Bienerth Gusztáv lesz.

Orbán túl sokat akar tudni rólunk

Fél év alatt 230 felhasználó adatai miatt kopogtatott a magyar állam Zuckerbergnél – derül ki a Facebook friss kimutatásából. A közösségi oldal munkatársai azonban az igénylések felét jogtalannak ítélték meg, és megtagadták az adatközlést.

Figyelmébe ajánljuk