Befektetési kamuprofilhoz használták fel Varga Judit fotóit

  • narancs.hu
  • 2021. március 23.

Interaktív

A miniszter Sheila Lawrence amerikai üzletasszonyként csábít befektetésre a kamuoldalon. 

Visszaéltek Varga judit igazságügy-miniszter fotóival a Facebookon - írja a Blikk. 

A lap szerint minden valószínűség szerint nigériai befektetési csalók hozták létre azt a kamuprofilt, amelyen Varga Judit Sheila Lawrence állítólagos amerikai üzletasszonyként invitálja az érdeklődőket egy ingatlanüzleti befektetésre. 

 
 
Facebook
 

Az oldalra többnyire olyan képeket válogattak össze, ahol igazán megnyerő üzletasszonyként mutatkozik. Valamennyi fotón elegáns vagy éppen sportos és megnyerő, a hatás pedig nem maradt el, lájkok árasztották el a felvételeket, az oldal és a képek lájkolói főleg Nigériából kerültek ki. 

A lap kereste az igazságügyi tárca sajtóosztályát, illetve telefonon Varga Judit sajtósát, hogy megkérdezze, értesültek-e a csalásról, esetleg ki és mikor jelezte a miniszternek, ám eddig nem kaptak választ.

 
 
Facebook
 

 

Figyelmébe ajánljuk

A kávékapszula környezettudatos szemmel

  • Fizetett tartalom

A kávékapszula rendkívüli népszerűsége világszerte kétségtelen, ám a kényelmes és gyors kávézás mögött rejlő környezeti, gazdasági és társadalmi kérdések kevésbé kerülnek reflektorfénybe. Az alábbi írásunkban ezeket a fontos aspektusokat vizsgáljuk meg, hogy egy átfogó képet kapjunk a modern kávéfogyasztás egyik legmeghatározóbb trendjéről.