Gundel Takács Gábor ismét kvízműsort fog vezetni

  • narancs.hu
  • 2021. május 28.

Interaktív

Szeptembertől az ATV jelentkezik egy új vetélkedővel, ehhez nyerték meg a műsorvezetőt. 

Az ATV-n tér vissza képernyőre ősszel Gundel Takács Gábor - olvasható a csatorna oldalán.

A műsorvezető egy új, napi vetélkedőt fog vezetni, amely egy tudásalapú kvízshow lesz, Géniusz címmel.

Az ATV azt ígéri, hogy "a Géniusz lesz a legkeményebb kihívás, a legnehezebb tudásharc, ami valaha Magyarországon a képernyőre került. Itt nem elég tudni a választ, de az ellenfeleket is le kell győzni, és minden egyes pontért valóban meg kell küzdeni."

A műsorról azt írják, mindig két játékos áll egymással szemben, és aki alulmarad, az rögtön kiesik a játékból, a párbajgyőztes viszont újabb kihívót kap. 

Gundel Takács azt mondta, közel 3 év kihagyás után fog újra kvízműsort vezetni. "Ez a műfaj a szívemnek nagyon kedves. Kifejezetten fontosnak tartom, hogy legyenek tudásalapú klasszikus vetélkedők. Hiszek abban, hogy van olyan társadalmi réteg, aki igényli ezt a műsortípust és élvezi, hogy próbára teheti a tudását. Egyre kevesebben néznek tévét, és az igényes vetélkedőkkel vissza lehet hozni nézőket a képernyő elé" - nyilatkozta. Hozzátette, 2017 óta szabadúszó és nyitott bármilyen csatornán olyan műsorra, amihez kedve van, amikor pedig az ATV vezetősége megkereste a vetélkedővel, tetszett neki a műsor és örömmel elvállalta.

"Számomra fontos, hogy egy műsor értéket közvetítsen és nekem nagyon lényeges, hogy ne legyen politikai tartalma"

- mondta. 

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Cirkusz a keresztfán

Ismerős a helyzet, amikor a gyerek csinál valami valóban vicceset, a felnőttből kiszakad egy hangos röhögés, mire a gyerek vérszemet kapva a heves reakciótól, előadja ugyanazt újra és újra, minden körben egyre elvetemültebben?

Sok kis bukás

A Helsingborgból egyebek közt Sanghajon és Párizson át most hozzánk érkezett kollekció koncepciója valóban egyedi: a szervezők összegyűjtötték az emberiség történetének nagy bukásait.

Mezítláb

  • Kiss Annamária

Formákba rendeződik a függöny előtt gomolygó füst, amelynek „takarásában” három férfi megtámad egy fehér ruhás fiatal lányt.

Mert élnek

Mielőtt belevágnánk, képzeljük magunk elé egy pillanatra a kalocsai érseket teljes harci ornátusban.

A látó ember

A múlt szombati tusnádfürdői beszéd napi politikai útmutatásokat és bejelentéseket csupán szűk számban tartalmazott.

A beugró

Kamala Harris minden jel szerint megszerzi a demokraták támogatását és hamarosan hivatalos jelölt lesz. Néhány nap alatt fenekestül fordult fel az amerikai elnökválasztási kampány – a verseny újra kinyílt.

Gyanú ébredt benne

Amikor a Libri kétségbeesett munkatársa harmadszorra kérte, hogy jelöljem meg, hogy a kiadóm, a Patak Könyvek kiadványai közül melyek esnek a gyermekvédelmi törvény hatálya alá, megint eszembe jutott az, amit a nyolcvanas évek elején oly sokszor hallottam az erdélyi ismerőseimtől.