Magyarországra jön a Bloomberg

  • narancs.hu
  • 2021. március 16.

Interaktív

És már az is kiderült, hogy ki lesz a magyar tartalompartnerük.

Több hónapon át tartó előkészítést követően Magyarországra jön a Bloomberg, méghozzá egy partnerrel kötött megállapodáson keresztül, és ennek végeredményével, az első magyar nyelvű Bloomberg-tartalmakkal néhány nap múlva már találkozhatnak is a magyar fogyasztók, írja a Media1.

Bár a lap kérdéseire a Bloomberg sajtókapcsolati munkatársai egyelőre nem válaszoltak, a Media1-hez eljutott a csütörtökön megjelenő 168 Óra hetilap borítórészlete, amin már látszódik is a Bloomberg logója.

Ezután a lap megkereste Milkovics Pált, a 168 Óra tulajdonosát, aki egyrészt megerősítette a kép hitelességét, másrészt azt is elmondta, hogy valóban a 168 Óra lett a Bloomberg magyarországi tartalompartnere. Az együttműködés kiterjed a nyomtatott hetilap mellett a 168.hu-ra is, a magyar nyelvű videós tartalmakat például ott láthatják majd az érdeklődők.

Milkovics további részleteket későbbre ígért, de annyit elárult még a lapnak, hogy csütörtöktől már lesznek is magyar nyelven Bloomberg tartalmak az oldalukon és a lapban is.

Figyelmébe ajánljuk

Simonka György: A Fidesz, a Tisza Párt és a DK ellen indulok a következő parlamenti választáson és nyerek!

Június 9-i győzelmét a polgármester-választáson a politikai pályára való visszatérése egyik állomásának tartja a még Fidesz-tag Simonka György, aki 2026-ban független jelöltként akar elindulni az országgyűlési választáson. Mint fogalmaz, "ezért Orbán Viktor nem vonja össze a szemöldökét, legfeljebb elmosolyodik, de végül csalódni fog”.

Csődbe ment Ukrajna

  • narancs.hu

Technikai csődbe került Ukrajna, miután Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerdán aláírta azt a határozatot, amely lehetővé teszi egy külföldi adósság törlesztésének felfüggesztését. 

Cirkusz a keresztfán

Ismerős a helyzet, amikor a gyerek csinál valami valóban vicceset, a felnőttből kiszakad egy hangos röhögés, mire a gyerek vérszemet kapva a heves reakciótól, előadja ugyanazt újra és újra, minden körben egyre elvetemültebben?

Sok kis bukás

A Helsingborgból egyebek közt Sanghajon és Párizson át most hozzánk érkezett kollekció koncepciója valóban egyedi: a szervezők összegyűjtötték az emberiség történetének nagy bukásait.