Nyári konyha helyett bazilika épült a kert végében Bödőcs Tibor szilveszteri videójában

  • narancs.hu
  • 2023. december 31.

Interaktív

„Megszaladt.”

„Dehát, dehát, mi csak egy olyan kis picsányi nyári konyhát szerettünk volna, ahol nyaranta tudunk egy-egy fasza kis lecsót... vagy ahol a... a kukoricát meg lehet főzni. Te meg, baszod, Sanyi, iderittyentesz egy Bazilikát?” – kérdezi hüledezve a Mucsi Zoltán hangján megszólaló bácsi a büszke kőművestől Bödőcs Tibor szilveszter alkalmából közzétett animációs videójában. A Scherer Péter által megszólaltatott karakter erre csak annyit tud mondani:

„Megszaladt.”

A rövid videóban (Gróf Balázs munkája) egyébként Bödőcs Tibor idén megjelent, Prímszámok hóesésben című új kötetének egyik szövege, a Félreértés kel életre. Ha bazilika még nem is, stadion már áll egy felcsúti bácsi kertjének a végében, „megszaladt” beruházásokból pedig idén sem volt hiány. A Balaton környékén zajló NER-es építkezésekről például ebben az összeállításunkban olvashatnak:

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk