Áramszünet okozott szolgáltatáskiesést a Vodafone-nál és a Telekomnál

  • narancs.hu
  • 2024. január 2.

Interaktív

A hiba nem az ön készülékében, hanem egy szerverközpontban volt.

Áramszünet okozott szolgáltatáskiesést kedd délelőtt a Vodafone-nál – közölte a szolgáltató az MTI-vel. Mint írták, a Vodafone Magyarország ügyfelei január 2-án délelőtt rövid kimaradást tapasztalhattak a szolgáltatások működésében.

A kimaradást áramszünet okozta az egyik szerverközpontban, a forgalom átirányításának ideje alatt a szolgáltatások az ország több pontján nem voltak elérhetőek.

Közleményük szerint, a szolgáltató munkatársai a hibát elhárították, így a mobilszolgáltatások ismét zavartalanul működnek, néhány mobilkészülék azonban automatikusan nem csatlakozik újra a hálózathoz. Ezekben az esetekben egyszerű megoldás lehet a készülék újraindítása, vagy repülőgép üzemmódba váltása, majd visszaállítása, amely megoldja a problémát. Felhívták a figyelmet arra is, hogy jelenleg a Vodafone ügyfélszolgálata túlterhelt, ezért ügyfeleiket arra kérték, az esetleges teendőkkel kapcsolatban a Vodafone Magyarország Facebook-oldalát látogassák meg, ahol további információkat találnak.

A jelek szerint nemcsak a Vodafone-nál, de a Telekomnál is problémák voltak kedd reggel. A Magyar Telekom Facebook-oldalán közölte: áramellátási hiba miatt a Telekom IPTV és Telekom TV szolgáltatásai, valamint a mobil hangszolgáltatás elérhetősége kedden délelőtt akadozhatott. A szolgáltatások azóta náluk is helyreálltak.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk