Szüret 2021/22.

  • Narancs
  • 2021. június 2.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi.

Mert azért megviselt bennünket, nemcsak a vállalkozásokat, hanem bennünket, munkavállalókat is, akik bérből és fizetésből élünk – én is közéjük tartozom –, szóval bennünket is megviselt ez a járvány.

Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában

Egy nemzet jövőjét a gyermekek jelentik. Édesapaként, férjként, politikusként és kormánypárti frakcióvezetőként minden erőmmel arra törekszem, hogy a legfiatalabb nemzedék biztonságban és nyugalomban növekedhessen. Az elmúlt évtizedben a kormány világszinten is egyedülálló családtámogatási rendszerének köszönhetően lehetővé vált, hogy a családok megerősödjenek, ezáltal pedig stabil környezetben élhessenek a magyar gyermekek. (…) A 21. század folyamatosan bővülő ismeretei mellett, a gyermekek akkor válhatnak igazán kiegyensúlyozott felnőtté, ha nemcsak tudásuk gyarapszik, de érzelmileg is fejlődhetnek. Ez egy közös együttműködés a szülők és az oktató-nevelő intézmények között.

Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője a Gyermeknap alkalmából, MTI

Ha a cserkészet fejlődik, Magyarország is erősödik – jelentette ki Rétvári Bence államtitkár. (…) – Amit most hozzá tudunk tenni a cserkészet fejlődéséhez, az generációkon keresztül szolgálja majd a magyar ifjúságot – hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.

MTI

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk