Várkonyi Andrea visszatér a képernyőre

  • narancs.hu
  • 2021. május 5.

Interaktív

Stohl Andrással és Till Attilával vezet jótékonysági műsort a TV2-n.

Május 30-án Stohl András és Till Attila mellett Várkonyi Andrea, Mészáros Lőrinc menyasszonya lesz a műsorvezetője a TV2 jótékonysági gálaestjének - írja a csatorna közleményére hivatkozva a Media 1.

A Neked énekelek című műsorban az Áder János és felesége által létrehozott Regőczi István Alapítványnak gyűjtenek adományokat, az alapítvány a koronavírus-járvány miatt a szüleiket elvesztő gyerekek megsegítését tűzte ki célul. 

A jótékonysági esten fellép mások mellett Leslie Mandoki, Demjén Ferenc, Miklósa Erika, Balázs János, Palya Bea, Molnár Ferenc Caramel, Gryllus Dorka, Kulka János, Horváth Charlie, Tóth Vera, Tóth Gabi és Majka.

Várkonyi Andrea a Hot! magazin április 22-i számában jelentette be hivatalosan, hogy a tavaly elvált Mészáros Lőrinc megkérte a kezét. 

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.