A Dunába fulladt a szigetcsépi strandnál egy 20 éves fiú

  • narancs.hu
  • 2022. június 20.

Katasztrófa

A vízben elmerült fiatal testét szonárral találták meg.

Egy 20 éves fiú fulladt a Dunába a szigetcsépi strandnál vasárnapközölte a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat a Facebook oldalán.

Azt írták, hogy a délutáni órákban érkezett a riasztás a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Főügyeletétől Szigetcsépre, ahol csak szonártechnikával találták meg az eltűntet.

A helyszínre elsőként kiérkező önkéntes tűzoltók pontos helyszínmegjelölésének köszönhetően a testet hamar megtalálták, a búvárok a felszínre hozták, de az életét már nem lehetett megmenteni.

A helyszínen a keresést szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók koordinálták és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálata is kivonult a helyszínre.

(Facebook/Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk