Árokba borult egy busz Fejér megyében, 20 embert feszítővágóval szabadítottak ki

  • narancs.hu
  • 2023. október 25.

Katasztrófa

A baleset Seregélyes és Sárosd között történt. Egy ember meghalt, 24 megsérült.

Oldalával az árokba csapódott egy autóbusz a Fejér vármegyei Seregélyest és Sárosdot összekötő út 38-as kilométerénél

szerda hajnalban, a baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A közlés szerint az 50 utasból 30 ki tudott szállni a járműből, a többi utast a székesfehérvári hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.

A helyszínre tart egy másik autóbusz, amelyet melegedőnek használhatnak az utasok. A mentési munkálatokat teljes útlezárás mellett végzik – tették hozzá.

A baleset körülményeiről, sérültekről egyelőre nincs információ.

Frissítés

Egy ember életét vesztette a balesetben, amely szerda hajnalban történt a Fejér vármegyei Seregélyest és Sárosdot összekötő út 38-as kilométerénél – közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Győrfi Pál tájékoztatása szerint a férfi súlyos belső sérüléseket szenvedett és már nem lehetett rajta segíteni.

A balesetben 24-en sérültek meg, közülük egy ember állapota súlyos, ő fejsérülést és lábtörést szenvedett.

A balesethez 14 mentőegységet riasztottak, a sérülteket a székesfehérvári és a dunaújvárosi kórházba szállították - mondta Győrfi Pál, jelezve: a mentést a rossz látási viszonyok és a zuhogó eső is nehezítette.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk