Bányatóba fulladt egy ukrán anya és hatéves kislánya

  • narancs.hu
  • 2022. június 27.

Katasztrófa

Mosonmagyaróvár környékén történt a tragédia.

A Máriakálnokhoz tartozó Malomdűlőnél fullad tóba egy fiatal anya és hatéves kislánya a hétvégén – írja Facebook-oldalán a Mosonvármegye Közéleti Lap. A portál információi szerint a 27 éves nő holttestére vasárnap figyeltek fel a horgászok, a parton azonban egy gyermek ruháit is megtalálták. A hatóságok nem sokkal később bukkantak a hatéves kislány holttestére.

A lap értesülései alapján az áldozatok, anya és lánya ukrán állampolgárok voltak, de Mosonmagyaróváron laktak. Mint írják: a rendőrség kizárta az idegenkezűséget, valószínűleg baleset történt. Az illetékes megyei rendőrség a Telexnek és a 24.hu-nak is megerősítette a lap információit. A hétvégi eset körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Vízbe fulladással végződő balesetekről szóló hírekkel sajnos évről évre, szinte heti rendszerességgel találkozhatunk a nyári szezonban. Különösen veszélyes az élővizekben való fürdés, ahol néha még a kijelölt strandok sem jelentenek teljes biztonságot. Éppen egy héttel ezelőtt számoltunk be egy hasonló tragédiáról, amikor egy 20 éves fiú fulladt a Kis-Dunába a szigetcsépi strandnál. Június első hétvégéjén pedig a Balatonon történt tragédia: két fiatal fiú fulladt a tóba Balatonaliga partjaitól 300-350 méterre.

(Címlapképünk illusztráció)

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk